ΚΑΛΗ ΘΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαλτεσινίκο Αρκαδίας
Τηλ.: 27950 82555
Κιν.: 6977084676

Στο πανέμορφο Βαλτεσινίκο, ακριβώς στην είσοδο του παραδοσιακού οικισμού, ένα μοναδικό  στολίδι φιλοξενίας και διαμονής δημιουργήθηκε και υποδέχεται τους επισκέπτες του μέσα σε ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο. Ο ξενώνας Καλή Θέα, με γνήσιο  παραδοσιακό  χαρακτήρα,  μοναδική περιμετρική θέα προς το δάσος του Μαινάλου και τον πανέμορφο οικισμό του Βαλτεσινίκου αποτελεί ιδανική επιλογή  απόδρασης στην Ορεινή Αρκαδία, σε πολύ μικρή απόσταση απο τους παραδοσιακούς οικισμούς της Βυτίνας και της Δημητσάνας.
Ο ξενώνας  είναι χτισμένος σε μιά πλαγιά στην είσοδο του οικισμού και όπως περιγράφει και το όνομά του προσφέρει μια σπάνια θέα προς το ελατόδασος του Μαινάλου αλλά και τις μακρινές οροσειρές του Χελμού. Στο εσωτερικό, δεσπόζει το μεγάλο άνοιγμα με τζάμι στην οροφή που προσφέρει καθαρό φώς και θέα προς τον οικισμό, ιδιαίτερα από την πάνω αίθουσα του καθιστικού. Το μεγάλο πέτρινο τζάκι, δεσπόζει στο κέντρο  και συντροφεύει εξαιρετικά τις μοναδικές χαλάρωσης που οι επισκέπτες του ξενώνα απολαμβάνουν.  Τα δωμάτια βρίσκονται σε 3  επίπεδα  και είναι  επιπλωμένα και διακοσμημένα με ιδιαίτερο μεράκι και γούστο  διαθέτοντας εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Προνομιακή θέση στο κέντρο του οικισμού   Γαλήνιο περιβάλλον
Αναπαλαιωμένος πετρόκτιστος πύργος
Δωμάτια με τζάκι και θέα
Καθιστικό με τζάκι
Χώρος πρωϊνού
Αρχοντική επίπλωση
Πλούσιο πρωϊνό
Δυνατότητα parking
* Δεν επιτρέπονται κατοικίδια

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΑΙΤΗMA ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΚΑΛΗ ΘΕΑ

  • Η αίτηση κράτησης δεν είναι δεσμευτική και θα πρέπει να αναμένετε την οριστική επιβεβαίωση και αποδοχή του αιτήματός σας απο το ξενοδοχείο που επιλέξατε.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΚΑΛΗ ΘΕΑ

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide