ΘΕΑ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαλτεσινίκο Αρκαδίας.
Τηλ.: 6977 293014

Στο γραφικό Βαλτεσινίκο, σκαρφαλωμένος στην Βορειοδυτική πλαγιά που περιβάλλει τον οικισμό, άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ζεστή φιλοξενία και διαμονή, ο ξενώνας ΘΕΑ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ. Χτισμένος σε υψόμετρο 1.280 απο πέτρα και ξύλο, ο ξενώνας προσφέρει στους επισκέπτες μια σπάνια αμφιθεταρική θέα, νότια προς τον οικισμό του Βαλτεσινίκου, ανατολικά προς το ελατόδασος του Μαινάλου και τα μακρινά βουνά της Ορεινής Κορινθίας και δυτικά προς το ηλιοβασίλεμα που χάνεται πίσω απο τα Αχαικά όρη προς την θάλασσα. Διαμορφωμένος σε 2 επίπεδα, ο ξενώνας διαθέτει 4 άνετα και θαλπωρικά δωμάτια με μπαλκόνια και παράθυρα με θέα προς τον οικισμό και το δάσος και ένα πολύ γραφικό καθιστικό χώρο με τζάκι και τραπεζάκια όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό της με την συντροφιά του τζακιού που σιγοκαίει.
Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα και διακοσμημένα σε ανάλαφρους χρωματικούς τόνους και διαθέτουν ενεργειακά τζάκια που προσφέρουν απόλαυση αλλά και ασφάλεια στους επισκέπτες.
Η εξυπηρέτηση απο τους ιδοκτήτες του ξενώνα είναι υποδειγματική και συμπληρώνει ιδανικά μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην Ορεινή Αρκαδία και τον πανέμορφο οικισμό του Βαλτεσινίκου.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Προνομιακή θέση
Σπάνια περιμετρική θέα
Καθιστικό με τζάκι
Χώρος πρωινού
Δωμάτια με τζάκι
Μπαλκόνια με θέα
LCD TV
Δυνατότητα parking

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΑΙΤΗMA ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΘΕΑ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ

  • Η αίτηση κράτησης δεν είναι δεσμευτική και θα πρέπει να αναμένετε την οριστική επιβεβαίωση και αποδοχή του αιτήματός σας απο το ξενοδοχείο που επιλέξατε.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΘΕΑ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide