ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαλτεσινίκο Αρκαδίας,
Τηλ.: 27950 82555
6977 084676

Στο μαγευτικό Βαλτεσινίκο, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού, δίπλα ακριβώς στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων και το μικρό φαράγγι που κατηφορίζει προς την ανατολική πλευρά, ένα παλιό αρχοντικό πυργόσπιτο, αποκαταστάθηκε εξ΄ολοκλήρου με ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στην διατήρηση και στην αναπαλαίωση της αυθεντικής ταυτότητας του και την μετουσίωσή του σε ένα ζεστό και πραγματικά παραδοσιακό χώρο αφιερωμένο στην τέχνη και τις διαχρονικές αρχές της Αρκαδικής φλοξενίας. Ο ξενώνας, σκαρφαλωμένος στην μικρή πλαγιά, στεγάζει τα 7 πετρόκτιστα δωμάτιά του σε 4 επίπεδα – ορόφους, όπως ακριβώς ήταν και στις αρχές του αιώνα. Μόνη διαφορά, η διακριτική παρουσία της τεχνολογίας και των σύγχρονων παροχών άνεσης & επικοινωνίας που αναβαθμίζουν το επίπεδο της διαμονής δημιουργώντας ένα εξαιρετικό μείγμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σπάνια συναντώνται.
Σε υψόμετρο 1.250 μέτρα, ο ξενώνας προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα και ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης σε ένα τόπο ανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς. Στο ισόγειο του ξενώνα, το μικρό cafe με το τζάκι και τα τραπεζάκια γύρω – γύρω αποτελεί σημείο συγκέντρωσης και θαλπωρικό τόπο χαλάρωσης για τους επισκέπτες του ξενώνα που κάθε πρωιί μετατρέπεται σε χώρο συγκέντρωσης ενέργειας και σχεδιασμού για τις εξερευνήσεις της ημέρας μετά απο το πλούσιο πρωινό που σερβίρεται εκεί.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Προνομιακή θέση
Γαλήνιο περιβάλλον
Παλιός πύργος
Καθιστικό με τζάκι
Χώρος πρωινού
Ανατομικά στρώματα
Αυτόνομη Θέρμανση
Υδρομασάζ
LCD TV
Αρχοντική επίπλωση
Καλλυντικά μπάνιου

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΑΙΤΗMA ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

  • Η αίτηση κράτησης δεν είναι δεσμευτική και θα πρέπει να αναμένετε την οριστική επιβεβαίωση και αποδοχή του αιτήματός σας απο το ξενοδοχείο που επιλέξατε.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide