Προνομιακή θέση
Δωμάτια με τζάκι
Σπάνια περιμετρική θέα
Μπαλκόνια με θέα
Καθιστικό με τζάκι
LCD TV
Χώρος πρωινού Δυνατότητα parking
 
 
Βαλτεσινίκο Αρκαδίας.
Τηλ.:
6977 293014
BOOK NOW - BOOKING.COM
 
BOOK NOW - BOOKING.COM
 
 
   
 

Στο γραφικό Βαλτεσινίκο, σκαρφαλωμένος στην Βορειοδυτική πλαγιά που περιβάλλει τον οικισμό, άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ζεστή φιλοξενία και διαμονή, ο ξενώνας ΘΕΑ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ. Χτισμένος σε υψόμετρο 1.280 απο πέτρα και ξύλο, ο ξενώνας προσφέρει στους επισκέπτες μια σπάνια αμφιθεταρική θέα, νότια προς τον οικισμό του Βαλτεσινίκου, ανατολικά προς το ελατόδασος του Μαινάλου και τα μακρινά βουνά της Ορεινής Κορινθίας και δυτικά προς το ηλιοβασίλεμα που χάνεται πίσω απο τα Αχαικά όρη προς την θάλασσα. Διαμορφωμένος σε 2 επίπεδα, ο ξενώνας διαθέτει 4 άνετα και θαλπωρικά δωμάτια με μπαλκόνια και παράθυρα με θέα προς τον οικισμό και το δάσος και ένα πολύ γραφικό καθιστικό χώρο με τζάκι και τραπεζάκια όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό της με την συντροφιά του τζακιού που σιγοκαίει.
Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα και διακοσμημένα σε ανάλαφρους χρωματικούς τόνους και διαθέτουν ενεργειακά τζάκια που προσφέρουν απόλαυση αλλά και ασφάλεια στους επισκέπτες.
Η εξυπηρέτηση απο τους ιδοκτήτες του ξενώνα είναι υποδειγματική και συμπληρώνει ιδανικά μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην Ορεινή Αρκαδία και τον πανέμορφο οικισμό του Βαλτεσινίκου.

 
 
 
  >Αθήνα 220 χλμ.
> Τρίπολη 58 χλμ.
>Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου 32 χλμ.